kierowniczka jest zajebista
Czy jest jakiś płetwonurek na forum?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez delanoplmam licencje PADI OWD I działam teraz jako nurek MSWiA
Zamieszczone przez delanoplChciałbym też rozwinąć sie rekreacyjnie
Zamieszczone przez delanoplporady odnośnie wyposażenia, zniżki na sprzęt itp.
Znizki na sprzet... to juz zalezy od sklepu gdzie go chcesz kupowac i jaki to sprzet. Jak zdecydujesz sie na cos konkretnego co akurat bedzie w zasiegu moich mozliwosci moge sie zorientowac czy nie da sie kupic taniej. Znajomy robi czasem akcjie "grupowych zakupow" mozesz zagladac, ale tam zwykle jest sprzet dosc zaawansowany.
Polecam tez poczytac forum nurkowe Divetrek - znajdziesz tam sporo informacji na temat doboru sprzetu, testow roznego sprzetu itp.
Zamieszczone przez delanoplpewnie w Jaworznie i na Zakrzówku działasz ?
Moze zaplanujesz z ekipa wyjazd na Koparki to sie chetnie spotkam i oprowadze Cie (Was?) po zbiorniku.
Komentarz
-
-
robiłem kurs jakiś czas temu , nawet nieźle mi szło ale jakoś nie mogłem się dogadać z instruktorem , suma summarum nie przystąpiłem do egzaminu ..., teraz trochę żałuje , coraz niej czasu na to..może i zapału również...O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Delano my mamy u nas w komendzie GRW i kierownika robot nurkowych z uprawnieniami MSWiA , jak cos to mege ci dac namiary na niego i z nim pogadac.http://www.wimeb.markomp.net
Już nie moja Skodzina
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31952
Komentarz
-
-
odświeżam temat musiałem ogarnąć warunkowe zaliczenie z łaciny :diabelski_usmiech a wydawało by się że zaocznie to lajcik :szeroki_usmiech
makog, spytaj kierownika RW czy ma dostęp do sprzętu po cenie ?
[ Dodano: Nie 03 Kwi, 11 23:55 ]
odświeżam temat musiałem ogarnąć warunkowe zaliczenie z łaciny :diabelski_usmiech a wydawało by się że zaocznie to lajcik :szeroki_usmiech
makog, spytaj kierownika RW i chłopaków z grupy czy ma dostęp do sprzętu po cenie?
Komentarz
-
Komentarz